Obiteljske kuće - Naselje Svjetionik, Istra

Natrag

Obiteljske kuće - Naselje Svjetionik, Istra

  • U ponudi: 2 kuće
  • Cijena: 15.948,70 , 81.668,29 , kn/m²
  • Cijena: 2.148,15 , 11.000,00 , €/m²
  • Useljivo od: Useljivo odmah
  • Sve nekretnine u projektu

Faze izgradnje

Naselje je u potpunosti izgrađeno i spremno za useljenje.


Opis

Luksuzne vile u Istri, Hrvatska s okusom Mediterana i topline mora. Naselje Svjetionik, u mjestu Bašanija, mjesto je koje pruža najljepše što Istra i Mediteran nudi. Sedamnaest luksuznih vila izgrađenih u tradicijskom mediteranskom stilu vrhunske kvalitete i modernog unutarnjeg uređenja smještene su na najzapadnijem dijelu Istre. Vile Svjetionik smještene su u neposrednoj blizini mora, a opet skrivene od znatiželjnih pogleda što vam omogućuje odmor u vlastitom mirnom kutku Istre.

Unutrašnjost vila sačinjena je od dnevnog boravka, kuhinje i blagavaone, te 4 spavaće sobe, svaka s kupaonom. U suterenu je smještena kuhinja i sanitarni čvor. Svaka vila posjeduje vlastiti zeleni vrt i prostranu otvorenu terasu na kojoj možete uživati u svim godišnjim dobima koja Istra i Mediteran pružaju.

Pružite si sve što vam Istra i Mediteran nudi. Budite dio Mediterana.

Cijena: 520 000 – 1 300 000 €

Površine: 270 m2 – 420 m2

Broj objekata u ponudi: 13 objekataLokacija:

Vile Svjetionik, Bašanija u blizini su grada Umag, Istra. Do vila možete brzo i udobno doći svim oblicima transporta. Zračne luke u Puli, Venecije i Portorožu u neposrednoj su blizini, a moderna cestovna mreža omogućava brz dolazak automobilom iz bilo kojeg smjera.


Zgrade u projektu