VILLA—BUZET

Iskusite uzvišen život

OTKRIVAMO
NAJLJEPŠE
APARTMANE
BUZETA.

U SRCU ISTRE

Smješten u srcu Istre, Buzet je očaravajući grad koji se može pohvaliti bogatom poviješću i zapanjujućim prirodnim ljepotama.
Poznat kao „Grad tartufa“, Buzet privlači posjetitelje svojim gastronomskim užicima i raj je za ljubitelje hrane. Slikoviti krajolik brežuljaka, vinograda i maslinika pruža prekrasnu priliku za istraživanje poznatih šuma tartufa u regiji i uživanje u iskustvima kušanja vina. Buzetska šarmantna srednjovjekovna arhitektura, uske ulice i ljubazni mještani stvaraju toplu i privlačnu atmosferu, što ga čini idealnim odredištem za one koji traže mirno utočište u očaravajućoj regiji Istre.

PREDSTAVLJAMO
CASITU

Skladan spoj profinjenosti i udobnosti, ova ekskluzivna villa u Buzetu otkriva jedinstveni koncept luksuznog življenja sa svojih šest pomno dizajniranih apartmana.

Svaki apartman u Casiti odiše iznimnom razinom majstorske izrade, izvrsne završne obrade i pruža panoramski pogled na očaravajući istarski krajolik.

Sa svojom odličnom lokacijom u Buzetu, Casita omogućuje jednostavan pristup gradskim sadržajima, uključujući renomirane restorane, butike i kulturalne atrakcije. Prigrlite najbolje od oba svijeta – skrovito utočište u zagrljaju prirode, u kombinaciji s pogodnostima urbanih sadržaja udaljenih samo nekoliko koraka.

Radujemo se što ćemo Vam predstaviti datum početka predstojeće mogućnosti rezervacije, stoga pratite našu službenu objavu!

VILLA—BUZET

OSTANITE U TOKU

Prijavite se za naš ekskluzivni newsletter i otključajte svijet neotkrivenih sadržaja i uzbudljivih novosti!

KONTAKTIRAJTE NAS

Obratite nam se već danas i saznajte kako Vam možemo pomoći da pronađete svoj dom iz snova!
© 2023 Casita